UITGELEZEN.PUNT.NL
De Celestijnse belofte
De Celestijnse Belofte
    
 
Schrijver: James Redfield
Uitgever: De Boekerij
Jaar: 2006 bol.com (mijn boek is al ouder)
ISBN: 9022546349
Aantal blz: 277
 
Korte samenvatting:
 
In de oerwouden van Peru ligt een manuscript te wachten op ontdekking. Het omvat een schat aan wijsheid, maar er zijn mensen die de verspreiding van deze kennis willen tegenhouden. Ondanks het steeds weer dreigende gevaar wordt de zoektocht voortgezet en geeft het manuscript zijn uitzonderlijke geheimen één voor één prijs.
 

 
Mening:
 
Ik vond het een diep interessant en inspirerend boek. Je gaat echt over bepaalde dingen nadenken. Het verhaal is spannend en ik vind dat je het ook goed op jezelf kan reflecteren.
Een mooi spiritueel inzichts verhaal! Het volgende deel Het tiende inzicht zal ik ook zeker nog eens gaan lezen. Hij staat al netjes in de kast te wachten.
 
Aantal sterren:
 
 
Door: Denise

Reacties

Cobie op 04-09-2006 10:39
Prachtig boek is dat, vond ik ook, ik heb ook het vervolg gelezen, is net zo goed vind ik. Ik probeer wel om die inzichten een beetje in mijn eigen leven in te passen. Ik ga hem binnenkort nog maar eens lezen. (Voor de zoveelste keer, want ik krijg er geen genoeg van, bovendien lijkt het elke keer net of ik iets overgeslagen heb bij het lezen (de vorige keer dan), dus voor mij blijft het verrassen.) 
Rosalie op 06-09-2006 07:44
Toen ik dat boek in 96/97 las, was ik net zo onder de indruk als jij nu. Ik was toen de spirituele wereld nog aan het ontdekken en dit boek 'keek' de wereld in als ik dat ook begon te doen. Ook ik heb het vervolg gelezen (en hier staan), maar ik vond dat toen iets te ver gaan. Nu waarschijnlijk niet meer. Alleen toen ik een paar maanden terug De Celestijnse Belofte wilde herlezen, pakte het me niet meer. Maar misschien ben ik dit stadium al lang voorbij.
Denise op 07-09-2006 22:26
Ik ga ook zeker het tiende inzicht lezen ben erg benieuwd wat er in staat.
En het boek overlezen lijkt me toch wel heel erg leuk maar ik heb nu ook nog zoveel boeken die ik nog voor de eerste keer moet lezen dat ik denk dat dat er voorlopig nog niet inzit!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl