UITGELEZEN.PUNT.NL
Aanpakken!
Aanpakken!
 
 
Schrijver: Sophie Kinsella
Uitgever: House of Books bv
Jaar: 2007
ISBN: 9789085641384
Aantal blz: 351
 
Korte samenvatting:
Samantha is een jonge topadvocate in London. Op een dag maakt ze een enorme fout...zo enorm dat haar hele carriere op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor en belandt op het Engelse platteland. Bij een villa wordt ze aangezien voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Ceiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze wasmachine moet aanzetten. En die *&%#@ oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu-maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar London? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?
 
Mening:
Leuk, leuk en nog eens leuk! Echt weer een heerlijk boek van Sophie Kinsella. Boeken als dit zijn natuurlijk typische vrouwenboeken en heten 'oppervlakkig' te zijn, een mening die vooral door mannen die dit niet lezen gegeven wordt. Maar ik moet zeggen dat al dit soort boeken mij ook weinig boeien. Behalve die van Sophie Kinsella. Ze heeft zo'n heerlijke, levendige manier van schrijven en ook dit boek boeit weer van het begin tot het eind. Jammer dat ik nu al haar boeken gelezen heb. Hopelijk komt er gauw een nieuw boek van haar hand!
 
Aantal sterren (maximaal 5):
 
Marjon.

Reacties

najoda op 09-09-2007 16:58
Ja die heb ik ook gelezen.. Zeer leuk boek, de rest van haar boeken zijn ook erg goed..
Ik ben op dit mom Triptiek van Karin Slaugther aan het lezen.. Cadeautje van mijn collega's, maar kan er ff niet doorkomen...
Eerst maar een ander boek proberen.. Hihih..
 
Fijne zondag avond nog!!
 
groetjes Nathalie
Viv op 09-09-2007 17:40
En je weet nu ook wat een chicklit is Marjon haha..
Klinkt wel weer leuk deze van Kinsella, ook al trekt het me nog steeds niet echt heb namelijk eentje liggen met drie boeken erin van haar!
 
Enne nu een boek over chocola mmmm lees ze/eet ze haha
Yvonne op 09-09-2007 22:50
Klinkt wel grappig, maar of het iets voor mij is.... Misschien wel als tussendoortje of zo.
Marjon op 10-09-2007 13:38
@ Najoda... Ja, heerlijke boeken, hè? Ik heb Triptiek nog liggen, dus ik weet niet hoe het is. De boeken van Karin Slaughter die ik tot nu toe las, vond ik steengoed, maar wel af en toe zwaar. Dus dan leg je 'm toch even weer weg?
 
@ Viv... Ik begon ooit met Hou je mond! Die titel alleen al! Ik kon 'm voor 4,00 bij AH kopen en kocht 'm uit nieuwsgierigheid. En ik begon er met tegenzin aan, haha. Idioot hè. En dan blijkt het juist heel leuk te zijn! Dit is tot nu de enige chicklit (grinnik) die ik echt geweldig vind. Ik bedoel: alle boeken van haar.
 
@ Yvonne... Eerst maar eens lezen... Hihihi.
Simone op 13-09-2007 14:15
klinkt leuk!
ik ga eens kijken bij de bieb
 
*2 duimpjes op* voor je hele site, trouwens
heb nog een aantal andere recenties gelezen en k moet zeggen... mn lijstje wat ik bij de bieb wil zoeken, wordt steeds langer
tnx!
Marjon op 13-09-2007 22:08
@ Simone... Leuk dat je langs kwam! Het concept van Uitgelezen is eigenlijk heel simpel. Denise en ik doen het samen, maar het leukste is natuurlijk boeken lezen! En inderdaad leer je door zo'n log als dit weer andere boeken en schrijvers kennen. 
Als je wilt, mag je gastlogger worden hier. Iedereen is welkom! 
Simone op 13-09-2007 22:17
Ow, dus ik kan mn eigen boek promoten?
*grinnik*
 
ik voeg je even toe aan mn eigenstart
dan kan ik je makkelijker terug vinden
 
ik lees voornamelijk kinderboeken
die trekken me t meest
 
kan je wel als tip de hele wicka serie van cate tiernan mee geven en de (hilarsche) boeken van louise rennison
 
beiden 12+ boeken
maar de wicka serie bleef me boeien
en die van louise rennison zijn gewoon echt hilarisch!
Annelies op 13-09-2007 22:22
Wat een goed idee om zo'n log te bginnen.Dat kun je ook alleen maar doen als je een echte boeken fan bent. Helaas kom ik er niet zo aan toe om te lezen, muv weekends of vakantieperiodes. Maar als ik een boek wil lezen, kan ik even hier spieken of het wat is voor mij. Leuke log!
Marjon op 14-09-2007 08:21
@ Simone... Roep het maar hoor. Je mag uiteraard ook over jeugdboeken loggen. Dat zijn toch ook boeken? Trouwens, ik lees ze af en toe ook nog. Er staat ook een recensie van mij van een boek van Tonke Dragt. Soms pak ik de boeken van Enid Blyton er weer bij. En ik heb de Harry Potter-serie nu 2x gelezen en ga 'm binnenkort wéér lezen, als aanloop naar het laatste boek dat in november uitkomt. Promoot jij je eigen boek maar. Ik benieuwd! Ik schrijf ook veel. Maar aan die stap ben ik nog steeds niet toe.
 
@ Annelies... Leuk dat je even komt kijken! Ik kan niet zonder boeken. Erg hè. Ik moet gewoon ook een voorraadje hebben, anders slaap ik niet, haha. Ik las als kind als veel. Alleen in de periode dat ik veel aan R&S schreef, heb ik minder gelezen. Verder blij ik fanatiek lezen! 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl