UITGELEZEN.PUNT.NL
Villa Rivièra
Villa Rivièra
 
 
Schrijver: Elizabeth Edmondso
Uitgever: Boekerij 
Jaar: 2008
ISBN: 9789022549520
Aantal blz: 384
 
Korte samenvatting:
Polly Smith is kunstenares in het altijd druilerige Londen. Wanneer zij door een vriend, Oliver, wordt uitgenodigd een tijdje in zijn vaders villa in Zuid-Frankrijk te komen wonen en werken, maakt zij graag gebruik van deze buitenkans. Maar bij het aanvragen van haar paspoort komt ze voor een onaangename verrassing te staan: haar moeder blijkt in werkelijkheid haar tante te zijn, en wie haar vader is, is onbekend. Zelfs haar naam is anders dan ze dacht.
Aan de Rivièra komt ze tot rust en kan ze schilderen. Maar ook in de prachtige villa loopt lang niet alles op rolletjes. Olivers vader heeft Londen ooit moeten verlaten vanwege een groot schandaal, en ondanks zijn luxe leven in Frankrijk haalt zijn verleden hem langzaam in. Te midden van alle onrust begint de toekomst van Polly echter een nieuwe en verrassende vorm te krijgen.
 
Mening:
Ik had iets meer van het boek verwacht. Het is hier en daar wat oppervlakkig, vooral ook vaag en de karakters zijn niet echt uitgewerkt. Jammer, want Polly is best leuk neergezet. Maar toch is het een aardig boek; het leest prettig en het voldoet als een fijn tussendoortje. Jammer wel dat het einde wat wordt afgeraffeld. Daarom toch niet meer dan 3 sterren.
 
Aantal sterren (maximaal 5):
 
Marjon


Reacties

Viv op 26-10-2009 16:05
Jammer dat dit boek je niet echt pakte!
 
Tis ook niet echt wat voor mij denk ik...
Marjon op 27-10-2009 07:54
Nee, voor jou zeker niet. Maar inmiddels lees ik weer goede boeken!
jobo op 02-08-2010 11:48
Heb je het boek Villa Dante gelezen van haar?
 
Die vond ik eerlijk gezegd beter dan deze, Ik kon namelijk door dit boek ook minder heen komen. Ook al is het boek mooi, het andere is beter, ben benieuwd
Marjon (zie ook Marjonsfoto) op 03-08-2010 07:48
@ Jolanda/Jobo (weet niet hoe ik je mag noemen ;-))... Nee dat ken ik helemaal niet. Wel zien liggen, maar omdat deze zo tegenviel, durfde ik er geen geld meer aan uit te geven. Dat wordt er dus een van de bibliotheek. Dank je voor de tip!
jobootje op 15-09-2010 20:22
Geen dank graag gedaan :)
Marjon op 15-09-2010 21:01
Leuk hoor, al die nieuwe tips! En ik heb nog zo'n enorme voorraad (zalig hè).
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl