UITGELEZEN.PUNT.NL
Eens beloofd
Eens beloofd
 
 
 
 
Auteur: Harlan Coben
Uitgeverij: Aeropagus
Jaar: 2006
ISBN: 9789085642084
Aantal blz: 382
 
Korte samenvatting:
Zes jaar. Zo lang is het geleden dat Myron Bolitar voor het laatst de held heeft uitgehangen. Hij heeft zes jaar niet gevochten, geen pistool vastgehouden. Niet één keer heeft hij Win, nog altijd de gevaarlijkste man die hij kent, om hulp hoeven vragen. Maar aan dit alles komt een eind door een belofte.
Myron laat de dochter van een vriendin beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en haar ouders niet kan bereiken. Hij zal Aimee altijd en overal komen ophalen. Enkele dagen later komt ze deze belofte al na, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om haar bij een vriendin af te zetten. Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur, Aimee wordt vermist en Myron is de laatste persoon die haar heeft gezien.
Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is.
 
Mening:
Dit was de eerste Harlan Coben die ik las en ik heb begrepen dat het onder de liefhebbers van zijn boeken niet als zijn beste boek werd beschouwd. Daarom pakte ik dit als eerste. En ik vond het goed. Ik moest er even inkomen, zoals wel vaker met een schrijver die je niet kent, maar al gauw zat ik er helemaal in. Echt spannend werd het pas op het laatst, maar het hele boek door wordt je aandacht vastgehouden door het verhaal. Geen moment is er verveling. Hoera, weer een thriller-schrijver die op mijn lijst staat!
 
Aantal sterren (maximaal 5):
 
Marjon. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl