UITGELEZEN.PUNT.NL
Help...
Tot mijn grote schrik zijn er blijkbaar een aantal keren schrijvers uit hun vakjes gewist en in een ander vakje terug geplaatst. Daarmee is de verwijzing naar de juiste rubriek ook verdwenen en staan een heleboel boeken niet meer onder de juiste auteur. We zullen het maar dievenwerk noemen om dat nog allemaal te herstellen. Ik kijk er niet erg naar uit, maar het zal toch moeten gebeuren. Al met al kunnen we stellen dat de lijst met auteurs dus niet erg betrouwbaar is momenteel. En het zal nog even duren voordat dat weer is opgelost. Er spelen momenteel een aantal minder leuke zaken in mijn privéleven, waardoor ik al niet zo 'loggerig' ben, dus ook dit klusje blijft nog even liggen. Ik zal af en toe een paar schrijvers controleren en met een week of twee moet het dan wel weer in orde zijn. Lijkt mij. Pffff. Ik dacht dat een hobby alleen maar leuk was haha. ;-)

Reacties

ღ Jasty ღ op 03-03-2011 16:22
Jeetje dat is even balen zo een rotklusje erbij!!
Als ik iets voor je kan doen prive al is het maar het bieden van een luisterend oor over de mail ofzo.. laat het me weten!
XxX
Viv op 03-03-2011 18:19
Ik zag het laatst toevallig inderdaad.....
Kan ik je ermee helpen anders??????? :)
Marjon op 07-03-2011 07:39
Lieve dames... Ik was dit alweer even vergeten in het weekend (was even aan het bijkomen), maar ik red het wel. Jullie zouden het ook kunnen doen, maar je moet ook logs openen en dan verdwijnt de link naar de puntrubriek boek weer. Dus ik ga het gewoon zelf doen. In ieder geval dank je wel voor het aanbod.
 
En Jasty... Heb jij mijn mail wel ontvangen?
 
Liefs, Marjon.
Viv op 07-03-2011 15:03
Goed zo marjon, en het heeft ook geen haast toch?
jobootje op 07-03-2011 20:06
Oei dat is minder inderdaad, Hoe kan zo iets dan gebeuren??
En als ik wat moet doen dan hoor ik het wel..
 
Sterkte met je prive dingen marjon en neem de tijd..
 
Jolanda
Marjon op 08-03-2011 09:32
@ Viv... Nee, het heeft geen haast ;-)
 
@ Jolanda... Ik weet het niet, maar goed, maakt niet uit. Het moet gewoon weer rechtgezet worden. En dat gebeurt wel weer! Dank je wel!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl