UITGELEZEN.PUNT.NL
Over de Bol reclame...
Zoals jullie hebben gezien, staat er tegenwoordig Bol hier op Uitgelezen. Het betekent niet veel meer dan dat ik partner van Bol geworden ben en gewoon een klein centje verdien aan het reclame maken. Ik zou niet weten waarom ik dat niet zou doen - dit log kost me ook veel tijd. Daarnaast linken we de boeken tòch al jaren naar Bol en maakten we dus steeds voor niets reclame voor Bol. Idioot toch? Bol mag er nu iets voor terug doen.
 
Het betekent verder niets, het karakter van Uitgelezen verandert echt niet. Lezen is en blijft een enthousiaste liefhebberij van mij en van jullie en ik log omdat ik dat leuk vind, niet voor Bol. Ik neem aan dat dat voor jullie ook opgaat.
 
Wat betreft de gastloggers van Bol: jullie kunnen natuurlijk niet in mijn partnerprogramma van Uitgelezen, dus jullie mogen gewoon op de oude manier blijven loggen. En ik hoop dat er nog veel logs komen! Kom maar op!
 
Helaas blijken er mensen moeite mee te hebben. Ik begrijp dat niet zo. Zoveel is er toch niet veranderd hier. Ik ben hoe dan ook niet van plan om Bol er weer af te halen. En verder lees en log ik gewoon met liefde verder. Ik hoop dat de mensen die er moeite mee hebben, zich er overheen kunnen zetten en gewoon plezier aan Uitgelezen blijven beleven. Daar is Uitgelezen toch voor bedoeld!
 
Marjon.

Reacties

Viv op 05-12-2011 21:09
Ik heb er geen moeite mee hoor :)
 
Lees alleen de laatste tijd niet (zoveel) meer maar als ik boeken uit heb plaats ik ze zeker nog! en blij gewoon lekker meelezen!
Ghita op 05-12-2011 21:30
Hi,
Ik heb geen moeite met het feit dat je partner bent geworden van BOL, wat ik wel jammer vond (en dat zie ik nu niet meer) was dat de linker kolom heel erg op de site van BOL leek en ook in een aantal blogs heel veel BOL terug te zien was. Daardoor miste (msi)ik het eigen karakter van dit blog.
 
Gelukkig kunnen we nog op onze eigen manier onze blogs plaatsen, en als ik een mooi boek uit heb, zal ik dit nog steeds met plezier doen.
 
Ik schrok gisteren gewoon een beetje van het uiterlijk van deze blog.
 
Ghita
manuela op 06-12-2011 06:33
Ik heb er geen last van. Ik kom zeker nog een paar keer per week kijken. tenminste ook leuke blog over boeken.
Insoontje op 06-12-2011 08:42
Nou, ik heb er absoluut geen moeite mee hoor! Ik had die banner van Bol.com wel in je menu gezien, maar voor de rest zien al je logjes over de boeken er hetzelfde uit. En mooi toch dat je op deze manier iets kan bijverdienen!
 
liefs Insoon
Insoontje op 06-12-2011 09:07
OT: haha, dat 'hartje' klinkt inderdaad wel 'n beetje vaag hè
Het is een hartje van ijzer (met uitgestanste sterretjes) wat je kunt ophangen, met wat kraaltjes eronder.
Marjon op 06-12-2011 09:12
Dank jullie wel voor de reacties hier. Ik ben nog een beetje zoekende naar wat wel en niet en wat werkt en wat niet. Ik heb de reclame links inmiddels weggehaald, vond het iets teveel van het goede en dat levert toch niets op. Ik heb wel het Bol.com partner-logo links staan en ik zal in de logs die ik plaats de boeken linken naar Bol. Wie hier logt, doet dat gewoon op de oude manier. En we blijven gewoon met plezier lezen en loggen!
 
Liefs, Marjon.
Ghita op 06-12-2011 19:05
Vind het zo wel beter (zonder BOL top 10 in je linker kolom), dat kleine BOL parner logo stoort me niet. Ik blijf hier gewoon loggen hoor, alleen wil het niet zo vlotten met lezen.
Marjon op 07-12-2011 14:40
@ Ghita... Ik lees me suf momenteel (nou ja, altijd hè). Ben in een dik boek bezig nu, vandaag of morgen krijg ik het wel uit. Komt wel weer toch, dat lezen!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl