UITGELEZEN.PUNT.NL
In het nieuw

Welkom terug op Uitgelezen, helemaal in het nieuw. Het heeft me een hele dag gekost met veel hoofdbrekens, wanhoop en plezier. En nu heb ik er even vrede mee. Ik zeg: even, want ik vind deze layout een tikje te zoet voor een boekenlog. De layouts die ik beter vond passen hadden bijvoorbeeld weer minder mogelijkheden qua menu's toevoegen (zoals je links ziet) of hadden weer niet bijpassende letters in de kop. Gèk werd ik er van. Dit is niet onaardig en het werkt allemaal en daar gaat het om.

Iedereen die een alert had op Uitgelezen heeft van mij mail gekregen. Helaas moet je je opnieuw daarvoor aanmelden, via de abonneer-link die je links ziet.

De auteurs staan helaas nog steeds niet in de juiste volgorde. Ik heb aangegeven dat ik ze op alfabetische volgorde - oplopend - wil hebben, maar vreemd genoeg pakt dat niet. Ik hoop er gauw achter te komen waarom niet. Net als dat ik er gauw achter hoop te komen hoe ik een zoekfunctie kan plaatsen (erg handig op zo'n boekenlog!). Als iemand een tip voor me heeft??

De auteurs en andere rubrieken vind je trouwens bovenaan onder de knop 'auteurs en meer'.

Gastloggen is helaas verleden tijd, maar ik hoop toch dat de trouwe gastloggers hun bijdragen willen leveren. Jullie kunnen me gewoon mailen en dan plaats ik de bewuste logs, met uiteraard jullie naam en de link naar jullie log/website daaronder. Dat betekent dat het niet persé nodig is dat je zelf een log bij Punt/Mijn Domein hebt. Wel blijf ik zelf bepalen wat wel en niet verschijnt hier.

Ik ben te bereiken op uitgelezen.punt@gmail.com.

Fijn weekend!

Marjon.Reacties

Josefini op 16-09-2012 11:23

Ha hij doet het!

annie op 16-09-2012 12:53

hoe kom ik er op? ik bedoel waar vul ik het adres in?

Marjon op 16-09-2012 12:56

@ Josefini... Ja, goed hè.

@ Annie... Eh... Waar gaat dat over?

henkjan op 16-09-2012 22:57

Gastloggen komt binnenkort terug :)

vivje op 17-09-2012 10:08

Oh geen gastlogs meer dus? Maar henkjan geeft aan dat het terugkomt dus wie weet!

Heb nog wat recensies die ik wil schrijven dus die krijg je dan wel in de mail ter zijn er tijd! En het komt vast helemaal goed met de nieuwe layout hier.

Marjon op 17-09-2012 14:06

@ Viv... Gooi het maar op de mail! Misschien dat ik dat toch hanteer, kan toch net zo makkelijk.

Nicolette op 18-09-2012 13:23

Hoi hoi,

Ff gluren hoor naar aanleiding van je berichtje ... Yes, ziet er goed uit!!!

Die van mij zal voorlopig nog wel chaos blijven. Had ik al ... of ... nam ik al nauwelijks de tijd om te loggen: Tijd om uitgebreid te gaan zitten knutselen om alles weer mooi te krijgen, heb ik voorlopig echt nog niet. Ik hobbel van feest naar lang weekend weg, naar feest naar weer een lang weekend weg. (Ja ja het leven is zwaar, hahaha). Maar goed, vond het toch té zonde om mijn mist.punt verloren te laten gaan en díe is in ieder geval gered. Dat is nu ff het belangrijkste. We berichten elkaar weer!

met liefs van Nicolette

Marjon op 18-09-2012 18:56

@ Nicolette... Jouw log mag er ook zijn... Ik zie geen rotzooi? En tot mijn grote verrassing zie ik ook logs van nu. Ik wist niet dat jij nog logde :-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl