UITGELEZEN.PUNT.NL
Een verandering binnen de verandering

Al doende leert men en zo heb ik inmiddels meer ervaring met de software van Punt2, zoals de nieuwe Punt ook wel genoemd wordt. Ik vond de layout die ik voor Uitgelezen had een beetje vervelend, kon er niet goed mee uit de weg. Daarom heb ik een andere layout gekozen en deze aangepast aan mijn eigen wensen en voorkeuren. Het grootste voordeel vind ik wel de links onder de header en het feit dat ik heel simpel een header kan plaatsen. Ik kan nu ook makkelijker 'stoeien'  met kleuren en achtergronden, mocht ik daar behoefte aan hebben. Even wennen is de enorme breedte die er is voor de blogs zelf. Als ik weer een boeken-blog plaats zal ik proberen om de informatie over het boek rechts van de afbeelding van dat boek te zetten. Dat vult wat mooier. Weet niet of dat lukt hoor ;-) Ik herlees momenteel (zoals je rechts kan zien), dus voorlopig laat een blog nog op zich wachten. Tenzij een van de gastloggers een boek wil plaatsen. Zij kunnen me mailen met de inhoud en dan zal ik de blog uit hun naam plaatsen.

Fijne avond verder.

Marjon.

Reacties

vivje op 03-10-2012 21:44

Ik heb nog wat boeken die ik wil recenseren dus dan zal ik je mailen!

leuk om ook te zien wat je nu leest!

Insoon op 04-10-2012 13:53

Hè hè, ik ben er weer hoor. Door punt2 waren je logjes niet meer te zien in mijn rrs, maar nu weer wel :-)Fijn dat jij je draai hebt kunnen vinden bij punt2. Het ziet er zo wel overzichtelijker uit. Nog een vraagje hè; weet jij wat 'voorpagina' inhoudt?Een fijne dag!liefs Insoon

Marjon op 06-10-2012 08:51

@ Vivje... Leuk, je maakt gewoon de log en mailt me die, dan plaats ik het en zet jouw naam er boven en onder. Komt goed! Ja, ik weet niet of ik het braaf bijhoud, maar inmiddels staat er wel een ander boek ;-)

@ Insoon... Oh dus de RSS werkt ook weer (gebruik ik zelf nooit). Dat 'voorpagina' is mij nog niet duidelijk. Als je er op klikt zie je alle logs die ooit zijn geplaatst op alfabetische volgorde. Liefs, Marjon.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Verhuisd

Uitgelezen.punt is verhuisd naar Uitgelezen.op23


bol.com Partner
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl